Smart förvaring

Bor man trångt så måste man se till att man använder sig av smarta förvaringslösningar. Det gäller att klura ut var man kan sätta upp en hylla utan att den tar allt för stor plats och ställa sina möbler på ett sådant sätt att det känns betydligt större än vad det egentligen är.

På nätet finns det flera sidor som tipsar och säljer smarta lösningar till ditt hem och att inreda sitt hem på ett smart sätt kan vara en bra lösning på trångboddhet. Att möblera på höjden kan låta konstigt men vad vi menar är att försöka utnyttja takhöjden och få upp sådant som kanske inte dagligen används upp på hyllor högre upp.

Bor du i en gammal bostad med extra hög takhöjd så kan du bygga upp etage med förvaring under denna uppbyggnad. Att skaffa förvaringsboxar som styrs in under sängar är också bra sätt att få bort saker som inte får plats i vanliga garderober.

Om man nu inte alls får plats med sina saker så får man överväga om man ska sälja bort eller hyra in sig i något förråd någonstans i näreheten där man bor.


Senaste inläggen