Tänk belysning när du inreder ditt hem

Intresset för inredning är stort och svenskarna lägger stora summor på inredning varje år. Dessutom frotterar vi oss gärna i TV-program som handlar om arkitektur och inredning. Du som är intresserad av inredning har säkert koll på vilken inredningsstil du föredrar, men om du upplever att något saknas i hemmet så är det möjligt att du behöver fundera lite mer över belysningen i ditt hem.

Variera belysningen i ditt hem

Du kan enkelt förändra stämningen i dina rum med hjälp av rätt ljussättning. Testa att placera olika lampor i rummet för att se hur belysningen förändrar atmosfären.

Glöm inte bort att du kan behöva olika typer av belysning i hemmet. Kanske behöver du en skarpare lampa vid fåtöljen där du sitter och läser, medan det räcker med mer dämpad belysning i ditt sovrum.

Du kan säkert hitta något intressant på nätet, utbudet av spännande nyheter inom belysning är stort. Just nu är det populärt att integrera belysningen på många olika ställen i hemmet. Om du vill ha en lyxig känsla i din garderob kan till exempel en lådbelysning göra underverk.

Generellt sett är det bästa ljuset i ett rum det ljus som du inte lägger märke till. En bra belysning ska varken blända eller vara för svag.


Senaste inläggen