Behovet av nya taklampor hem

Beroende på vilket rum du behöver en ny taklampa till kommer ditt behov av ljusstyrka och riktning av ljus att skifta. Kanske behöver du ny belysning till ett arbetsrum eller så håller du på att skapa ett rum att kunna koppla av i.

Stämnings-, läs- och riktade ljus

Riktat ljus är lämpligt i köket där du behöver se vad du gör. Samtidigt behöver du en starkare ljuskälla. Däremot i vardagsrum där du umgås med vänner kan det vara skönt med en taklampa som ger stämning med dämpat ljus som du kan justera via mobilen.

Komplettera gärna med en läslampa där du får starkare ljus när du läser. I ett litet rum får det inte plats med många ljuskällor. Har du däremot ett större rum kan du komplettera med fler lampor. Ta hänsyn till var solljuset kommer in och behovet av extra ljus finns.

Solcellslampor för balkong och utomhus

Det finns också solcellslampor som du exempelvis kan hänga i taket på din balkong. Solcellsdrivna lampor sparar på energiförbrukningen och därmed pengar. Det kan bli svårt att få ljuset att räcka till under vintern och andra tider då soltimmarna per dag blir färre. Komplettera även gärna med annan belysning. Se vad du gillar bäst och lägg din beställning online.


Senaste inläggen