Ny taklampa till ditt hem

Att ha bra belysning i hemmet är en viktig del både utseendemässigt men framförallt för det praktiska. I vardagen är det viktigt att du ser extra nog i vissa rum i hemmet som exempelvis kök och badrum.

Om du ska införskaffa dig en ny lampa, se till att fundera ut vilken design du gillar och vad du har för behov i det aktuella rummet. Ska det vara spotlights, en stor taklampa, en golvlampa eller räcker det med en fönsterlampa? Leta runt online och kika i inredningstidningar för att hitta litet ny inspiration till hemmet.

Rätt belysning i hemmet är A och O

Att ha rätt belysning på rätt ställe i hemmet är viktigt. Genom att ha en bra belysning över köksbordet eller i vardagsrummet kan vara avgörande i hur du upplever rummet. Om du vill spana in säsongens lampor och hitta något nytt kan du alltid handla något här.

Glöm inte att släcka

Tänk på att släcka lamporna som inte används. Ha som vana att släcka dem om du lämnar ett rum. På det viset sparar du in på el, och gör där med även en tjänst för din plånbok. Du gör dessutom miljön en tjänst. Det är även smarta att ha timer på lampor om du vill slippa tända och släcka.


Senaste inläggen