Förnya din belysning hemma

Snygg och praktisk belysning i hemmet är något vi alla behöver. Varje rum kräver olika sorters belysning. Du kan lätt handla online sådana lampor som passar till ditt hem. Det kan vara en större lampa till vardagsrummet och sovrummet, eller bara en liten läslampa.

Rätt ljus på rätt plats

Varje rum är olika och vi har gärna en viss sorts ljussättning beroende på rummet. I badrummet har vi gärna en starkare lampa medan sovrummet kan ha en variant med mysigare sken. Det är lätt att skapa en viss stämning med belysning som inredningsdetalj. Du kan placera lampor nästan var som helst för att skapa mer stämning i hemmet. Till exempel i taket, på bord, i bokhyllor och också i garderober.

Belysning i hemmakontoret

Allt fler arbetar hemifrån och det kan vara en utmaning att få känslan av att du befinner dig på ett kontor. Med rätt belysning också på hemmakontoret kan du få en mer optimal arbetsmiljö. Det är viktigt att ha bra belysning då du sitter och arbetar, men också att du kan släcka ner kontoret när arbetsdagen är slut för att markera det. Investera i en ordentlig skrivbordslampa så att du får extra belysning då du jobbar. Och kom ihåg att släcka den när du avslutar jobbet för dagen.


Senaste inläggen