Mixa din inredning

Nu när alla lägger ut olika inredningstips i album på nätet och det finns en stor mängd bloggar att skrolla emellan så är det lätt att låta sig inspireras även om man inte lagt så stort fokus på det tidigare. 

Det finns också så många olika stilar att välja mellan och man kan med fördel mixa och blanda lite olika material. En del vill ha mer stilrent och vitt och väljer att markera med starkare färger i sina textiler istället vilket gör det lätt att växla mellan olika årstider och högtider. Man kanske väljer att ha mer grönt eller blått till sommaren och byter sedan till röda eller gröna nyanser när man pyntar till julen.

Här finns även möbler att mixa, variera på allt mellan metall till trä och förstärk med textiler. Gör gärna sakerna personliga genom att återbruka gamla möbler och saker till nya. Måla om dem eller tapetsera lådorna på byrån  och slutligen använd växter och belysning för att få den där hemtrevliga ombonade känslan som gör att ditt hem blir trivsamt och en lugn oas där du och din familj kan hämta kraft efter en lång skoldag eller arbetsdagen. 

Tänk på att inte gå för långt i ditt mixande så att det inte blir för skrikigt och färgerna krockar med varandra, ha inte heller för mycket möbler eller saker. Då känns rummen oftast mer stressande än trivsam. 


Senaste inläggen