Lite förnyelse i hemmet

Efter ett tag så vill man gärna få lite förnyelse i hemmet. Det behöver inte vara att man byter ut en gamma soffa mot någon ny utan det kan räcka med att skaffa lite nya kuddar och någon pläd för att få en förändring.

Även det lilla kan göra skillnad

Det kan också vara att byta ut lampskärmar på sina golv- eller bordslampor. Ta en titt på utbudet hos Design Hemmet. Du hittar också armaturer och ljusslingor om detta är något som du vill applicera i ditt hem. Ett annat sätt att få en annan känsla i ett rum kan vara att byta gardiner. Oftast så blir det ett byte efter jul när man plockar ner sina julgardiner men varför inte byta bara för att om man ledsnat lite på de som sitter uppe.

Hämta inspiration fån nätet

Nätet är som sagt en källa till mycket och det går att hämta inspiration därifrån om man själv inte kan komma på hur man ska förändra i sitt hem för att få till det. Det finns bra tips att få från olika inredningsbloggar. Även om det kan verka avancerat hos vissa så kanske du kan hämta delar och implementera det i ditt eget hem. Ditt hem behöver ju inte se ut som andra utan det räcker om det ser ut som ert hem.


Senaste inläggen