Inred båthuset med marininredning

Marin inredning är inte bara tidlöst utan även väldigt vackert, och vad passar bättre i båthuset än marina inrednings detaljer?

Ett båthus kan man använda på många olika sätt och idag är det inte ovanligt att man håller kräft-och surströmmingsskivor där. Ett båthus är så mycket mera än bara ett hus för båten, här är det också praktiskt att kunna hålla till när man är och badar med barnen. Här kan man fixa fikat eller lunchen, förvara badleksaker och flytvästar med mera. Vill man inreda sitt båthus i en utmärkt passande marin stil så kan du vända dig till företag som Marinestyle som har allt i textilväg när det kommer till marin inredning. Hos dom hittar du också välkända märken som Gripsholm, Skärvik Design, Boel & Jan med flera. 

I Sverige finns det faktiskt dom som bor året runt i upprustande och renoverande båthus, och håll med om att båthus och sjöbodar har en oemotståndlig pittoresk charm som faller så väl vuxna som barn i smaken på lekfullt sätt. Men när man håller till i icke åretruntanpassade båthus om kvällarna kan det vara bra om man har ett gäng filtar och kanske lite värmeljus eller varför inte fotogenlampor som gifter sig alldeles utmärkt med den marina stilen så att man inte bara kan hålla värmen bättre men också för att öka mysfaktorn som så många gånger annars förhöjs extra mycket om man har tillgång till några ljuskällor. 

Marinestyle är ett företag som satsar helt och hållet på den marina inredningen och du som kund får alltid professionell hjälp, de vet vad du söker när det kommer till den marina stilen. 

Lycka till! 


Senaste inläggen