Höstens mörker möter hemmets varma ljus

Nu när höstens mörker smyger sig på så kan det vara enkelt att det snabbt blir dystert. Så håll då humöret uppe med hjälp av en ljus inredning där varma ljussken värmer dig lika mycket som en kopp varm choklad.

Det kan vara rätt viktigt med att ha bra belysning nu då det blir mörkare. En av huvudanledningarna är att man lättare kan känna sig både tröttare och mer dyster under höstmörkret men har man bra belysning i hemmet så kan man undvika detta.

Ett bra tips för alla tidiga morgonar som man är jätte trött är att när man går in i badrummet så kan man ha ett vitt ljus ifrån lamporna, detta gör att du har det enklare att vakna. 

I både vardagsrummet och i köket kan man ha lite mer orange färgade nyanser ifrån lamporna. Detta ger dig en varmare känsla som är mjukare för ögonen, se dock till att ha lite fler lampor då dessa färger kan vara lite dunklare än klarvita som är intesiva.

Bortsett ifrån alla lampor inhomhus så är det nästan perfekt med höst och vinter för utomhus lampor. Det ger dig både möjligheten att få en läcker gårdsplan och tomt men även ett mer hemtrevligt ljussken när du komemr hem.


Senaste inläggen