Handla belysningen inför hösten redan nu!

 

Nu är sommaren här och med den också det efterlängtade ljuset, men visst är det härligt när de mörka och mysiga sensommar kvällarna gör sitt intrång och att man får börja inreda med ljus och lyktor av alla de slag.

Belysning har blivit en flitigt använd inredningsdetalj som verkligen ger oss valuta för pengarna, lampan fungerar som stämningshöjare, ökar mysfaktorn och utöver det är den en vacker och dekorativ detalj som kompletterar den övriga inredningen på ett sofistikerat sätt. 

Inredning är generellt väldigt hett just nu och bloggar, instagramkonton och magasin svämmar över av idéer och tips på hur vi kan förvandla våra hem till drömboenden med mer eller mindre enkla medel. Det handlar om att våga drömma, att vara innovativ och att låta sig inspireras av nya och moderna renoverings metoder och idéer. Man kan också hitta inspiration i varuhus, skylt fönster och på andra ställen som hotell och restauranger. 

En inredningstrend som har blivit populär i takt med att kvadratmeter priserna har stigit uppemot 100 000:- per m2 på vissa ställen i Sverige, är compact living som gör det möjligt för dig att inreda med funktioner som lösgör och optimerar din boende yta. Ett företag med lång och gedigen erfarenhet inom möbler och inredning är PMIAB som är flitigt anlitade av hotell för deras innovativa lösningar när det kommer till just compact living, PMIAB är ett lösningsfokuserat företag som under flera generationer har jobbat inom möbel och inrednings branschen. 

Hemmet är vår borg och den ska vara trivsam och mysig, så låt dig inspireras du med och se till att ta professionell hjälp om du känner att du inte får till det. Lampor, gardiner, mattor, krukor och vaser är populära inredningsdetaljer och inredningsbutikerna har sett till att ladda butikerna inför höstens mörker. Unna dig själv att trivas där du bor, ibland kan en liten lampa vara det enda man behöver för att mys och trivselfaktorn ska vara på topp!

Lycka till! 


Senaste inläggen