Återbruka

Idag är återbruk ett ord som används inom alltfler områden. Ju mer miljömedvetna vi blir desto mer möjligheter ser vi att använda oss av saker som redan finns och göra om dessa så de passar vår stil eller användningsområde istället för att öka på konsumtionen och köpa nytt.

Återbruk

Återbruk är populärt och särskilt inom inredning. Man sparar otroligt mycket pengar även om det krävs att man istället lägger ner en del av sin tid för att måla om och förnya. Det är en möjlighet att få saker och ting som man vill ha det och om man vill kan man även kombinera det gamla återbrukade med nya inköp i gammal stil. Det kan vara så att den där soffan du trånat efter inte finns i nyproduktion och du får söka upp en begagnad som du sedan kan klä om i den stil och de textiler som passar dig och ditt hem. 

Personlig stil

Om man låter inspirationen flöda och söker runt lite på nätet så kan man få tips och idéer på det mesta som finns i ett hem. Här är det fantasin som styr och det finns så otroligt många ting man kan återbruka på sätt man inte ens tänkt sig från början. Genom att sedan kombinera gammalt och nytt så skapar man sin egen unika prägel och stil i sitt hem. 


Senaste inläggen